Ny fotoblogg

Jeg er glad i å ta bilder og har blogget i mange år allerede på Frank Eivinds verden. Bildene jeg har tatt har jeg postet på denne bloggen, men de drukner jo litt i alt det andre jeg skriver. Derfor har jeg valgt å lage denne fotobloggen som kun vil inneholder bilder, muligens noe video (siden det er i samme sjanger), samt muligheter for noen anmelders av fotoutstyr jeg bruker.

Jeg har mye arkivfoto liggende, så i de kommende ukene blir det nok postet en del derfra. Bildene blir lagt ut med Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike lisens. Det betyr i korte trekk at du kan bruke bildene og bearbeide dem for ikke-kommersielle formål.

Det er hyggelig om du legger igjen kommentarer på bildene mine, gjerne med tips om hvordan jeg kan få til bedre bilder. Er alltids interessert i å lære mer.

This entry was posted in blogg and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>